Numri i postimeve : 147 Age : 38 Vendndodhja : On-line...... Profesioni : Ing. INFORMATIK Registration date : 22/06/2006
Titulli: Pyetje-pergjigje Tue 26 Sep - 6:47
Kjo teme hapet per te qene ne kontakt me te gjithe pjestaret e forumit por mbi te gjitha me antaret e rinj dhe nxenesit aktuale te shkolles. Ne kete pjese te forumit mund te beni pyetjet e problemeve qe ju shqetesojne si ne shkolle, ashtu edhe jashte saj. Ketu do te gjeni keshilla, ndihme nga antaret e tjere.
eri.z Asistent
Numri i postimeve : 30 Age : 39 Vendndodhja : Firenze Registration date : 27/06/2006
Titulli: Re: Pyetje-pergjigje Mon 13 Nov - 5:36
ciao a tutti une nuk kam pyetje por dua te pershendes shokun tim vasjan.
Vasjan Golka Administrator
Numri i postimeve : 147 Age : 38 Vendndodhja : On-line...... Profesioni : Ing. INFORMATIK Registration date : 22/06/2006
Titulli: Faleminderit Sat 18 Nov - 6:32
Faleminderit nga zemra per pershendetjen nga ekrani. Gjithashtu te pershendes Zzzz Na thoni kur do vini qe tju pres.
atanasio18 Antar i Ri
Numri i postimeve : 3 Age : 40 Vendndodhja : Bari-Milano(Itali) Profesioni : Student Registration date : 28/12/2006
Titulli: Re: Pyetje-pergjigje Sun 31 Dec - 0:10
as une nuk kam ndonje pyetje por po ju shkruaj se me ju kam shume kujtime te bukura, keni qene fantastike dhe ju uroj te jeni gjithmone njisha, mos ndryshoni asnjehere :-)(P.S. per ermeniten, nje bacio nga romeoja.)
eri.z Asistent
Numri i postimeve : 30 Age : 39 Vendndodhja : Firenze Registration date : 27/06/2006
Titulli: Re: Pyetje-pergjigje Sat 6 Jan - 5:26
ciao romeo........ po nga je tani se nuk kam asnje lajm nga ti?